نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عملیات استشهادی در مرز فلسطین اشغالی با اردن + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رئیسی: هراسی از قطعنامه‌ها نداریم| سرباز رهبرم و در خدمت به مردم از هیچ چیز دریغ نمی‌کنم

  • کد خبر: ۱۱۱۸۳۶
  • ۱۹ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۸:۳۹
رئیسی: هراسی از قطعنامه‌ها نداریم| سرباز رهبرم و در خدمت به مردم از هیچ چیز دریغ نمی‌کنم
رئیس جمهور خطاب به دشمنان: ایران یک قدم از مواضع خود عقب نمی‌نشیند. ما متوقف نخواهیم شد و توسعه صنعت، کشاورزی و گردشگری کشور را به اخم و لبخند دشمن گره نمی‌زنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، سید ابراهیم رئیسی عصر امروز در جمع اقشار مختلف مردم چهارمحال و بختیاری در مجموعه ورزشی شهدای دانش‌آموز شهرکرد گفت: دشمن نمی‌خواهد این کشور به صنعت هسته‌ای، صنایع پیشرفته نظامی و خودروسازی پیشرفته دست یابد و از دانش برتر بهره‌مند شود اما جوانان ما در جنگ اراده‌ها ناامیدی دشمن را هدف گرفته‌اند.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه فرهنگ حاج قاسم فرهنگ «ما می‌توانیم» است که فرهنگ موردپسند ما و فرهنگ پیروز است، عنوان کرد: دشمن نمی‌خواست ملت ایران با این‌همه تحریم و تهدید گام‌های بلندی در راستای استقلال و خودکفایی بردارد.

رئیسی یادآور شد: کشتی ما را با قلدری دزدیدند و ایران ثابت کرد دوران بزن‌دررو تمام شده، یکی گرفتند ۲ کشتی آنان را توقیف کردیم.

ایران متوقف نمی‌شود/ یک قدم از مواضعمان عقب‌نشینی نمی‌کنیم

وی خطاب به دشمنان تصریح کرد: چندبار می‌خواهید ملت ایران را بیازمایید و سخنان مسئولان کشور را نشنیده بگیرید، گمان می‌کنید با صدور قطع‌نامه‌ها ما عقب‌نشینی می‌کنیم؟ به نام خدا و به نام ملت، ایران یک قدم از مواضع خود عقب نمی‌نشیند.

رئیسی ادامه داد: ما متوقف نخواهیم شد و توسعه صنعت، کشاورزی و گردشگری کشور را به اخم و لبخند دشمن گره نمی‌زنیم.

وعده‌های انتخاباتی را عملی خواهیم کرد

رئیس‌جمهور با بیان اینکه همه تلاش ما این است که تمام وعده‌های انتخاباتی خود را جامه عمل بپوشانیم، گفت: دولت در میدان و صادق‌الوعد خواهد بود و بنای ما در تصمیمات اقتصادی اجرای عدالت و قطع دست رانت‌خواران و مفسدان است.

وی خاطرنشان کرد: دلسوز ملت کسی است که با مردم، از مردم و در مردم باشد کسی است که سخن مردم را بشنود و آنچه از لسان رهبری برمی‌آید دغدغه مردم است.

رئیسی تأکید کرد: ما از کسی هراسی نداریم و ثروت و قدرت کسی ما را دچار تردید نمی‌کند.

جریان هزارچهره مافیا را حذف می‌کنیم

رئیس‌جمهور با بیان اینکه در جریان اختصاصی کردن ظرفیت‌های کشور و استان‌ها بناست دست جریان رانت‌خوار و مفسد و مافیا قطع شود، افزود: جریان مافیا و رانت‌خوار در هر زمانی به سرعت نقش و شکل عوض می‌کند و سعی می‌کند با عناوین متفاوتی در صحنه باقی بماند.

هرلحظه از وضعیت معیشت مردم باخبرم

وی اظهار داشت: بنده از وضعیت معیشتی مردم اطلاع دارم و نه هر هفته، نه هر روز بلکه هر ساعت دغدغه زندگی مردم را داریم تا بتوانیم از مشکلات زندگی مردم بکاهیم.

رئیسی با اشاره به کنترل کرونا در دولت سیزدهم گفت: در گذشته می‌گفتند باید روزانه ۱۰۰ تا ۲۰۰ هزار بشکه نفت صادر شود اما امروز بدون امضا کردن قراردادی توانستیم به شرایط قبل از تحریم برگردیم و تراز تجاری نشان از موفقیت و رشد اقتصادی ۵ درصدی دارد.

آینده ایران به همت جوانان روشن است

رئیس‌جمهور تصریح کرد: آینده بسیار روشن است و در جنگ اراده‌ها آینده کشور را به دست شما جوانان بسیار روشن می‌بینم.

وی در ادامه ضمن تبریک دهه کرامت و ولادت امام رضا(ع) گفت: کرامت و کریم بودن از صفات ذات پروردگار است و جلوه آن آیات نورانی قرآن و رسول خدا(ص) و امامان کریم است.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه برخی کرامت را بخشش می‌دانند اما این فقط یکی از جلوه‌های کرامت است، افزود: کرامت یعنی جز در مسیر خدا گام برنداشتن، جلوه کرامت شهدا هستند که قبل از رسیدن به مقام شهادت به مقام کرامت رسیدند.

وی با اشاره به ۱۰ هزار شهید جامعه عشایری کشور اظهار داشت: اینکه امام(ره) فرمود «عشایر ذخایر انقلاب هستند» سخن حکیمانه‌ای بود که ما امروز معنای آن را می‌فهمیم.

صدق و راستی عشایر در دفاع از دین و وطن ثابت شده است

رئیسی خاطرنشان کرد: صدق و راستی عشایر در دفاع از دین، ناموس و وطن برای همگان ثابت شده است.

رئیس‌جمهور ادامه داد: رشادت و ایستادگی از ویژگی‌های مردم این خطه است که نسبت به دشمن شناخت دقیق دارند و با بصیرت تمام راه را می‌شناسند.

وی با اشاره به اینکه معاندین ۴۰ سال است که تلاش می‌کنند مردم این خطه را بیازمایند، تصریح کرد: پایبندی مردم لر و بختیاری زبانزد است و هربار دشمن را ناکام گذاشتند، باید به این مردم تبریک گفت که بدخواهان را ناامید و در دل دوستداران انقلاب امید ایجاد کردند.

رئیسی تشریح کرد: بدخواهان این کشور پول‌های حرام آمریکایی را می‌گیرند و داعیه طرفداری از ملت را دارند اما مردم این بدخواهان را شناخته‌اند و پیرو سخنان امام(ره) و خواست‌ رهبری هستند.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه تولیدکنندگان عشایر با تحمل سختی‌های فراوان قهرمانان مردمی هستند، افزود: زن و مرد عشایر امروز می‌داند سنگر مبارزه با دشمن، سنگر تولید است.

مدیران ناکارآمد کنار گذاشته شوند

وی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر اینکه باید مدیران ناکارآمد به حاشیه رانده شوند و ما با هیچ کس عقد اخوت نبسته‌ایم، گفت: اگر کسی ناکارآمد باشد حق ادامه فعالیت ندارد.

رئیسی اظهار کرد: مسئولان استانی در بومی‌گزینی دختران و پسران مستعد و کارآمد تلاش کنند چرا که افراد جوان در اداره امور اولویت دارند و گره‌های بزرگ کشور به دست جوانان گشوده خواهد شد.

سرباز رهبرم و در خدمت‌گزاری به مردم از هیچ چیز دریغ نمی‌کنم

رئیس‌جمهور خود را سرباز رهبری دانست و گفت: امیدوارم با همه وجود در خدمت‌گزاری مردم رو سفید شوم.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->